LifeWave plastre


Forestil dig at du kan opnå øjeblikkelig smertelindring, en bedre nattesøvn, øget energiniveau eller reduceret stressniveau og øget fokus.
Alt dette er muligt med små klinisk dokumenterede plastre fra Lifewave.

Hvordan virker plastrene?
Når solen skinner på os begynder vores celler at producere D-vitamin. Dette skyldes den bestemte energifrekvens som sollyset udsender. Sollysets energifrekvens genkendes af vor krop, som igangsætter processen med at producere D-vitamin. På samme måde virker LifeWave plaster. Via nano-teknologi er de "programmeret" til at udsende en bestemt energifrekvens, som igangsætter en bestemt proces i kroppen.

Hvad indeholder plastrene?
LifeWave plastrene indeholder kun naturlige og ufarlige organiske stoffer som vand, amino-syrer og oxygen. Kroppen påvirkes derfor ikke af medicin eller andre stoffer som kan trænge ind i kroppen.

ee Energy Enhancer - energiforøger
Øger energi, udholdenhed, smidighed og hæver din fedtforbrænding med mere end 20%. Består af 2 plastre.
iw IceWave - smertelindring
Virker på få minutter, både på gamle og nye skader.
Reducerer betændelsestilstande og kropstemperatur. Består af 2 plastre.
sp6  SP6 Complete - vægttab
Regulerer appetit og sukkertrang. Understøtter et hurtigt og effektivt vægttab. Kan med fordel kombineres med Energy Enhancer. 
sn Silent Nights - god søvn
Stimulerer kroppens naturlige produktion af søvnhormonet melatomin. Det øger søvnkvaliteten, afslapper hjernen, forbedre åndedrættet og iltoptagelsen. Bruges ved søvnapnø og snorken. Virker mod nattesved og ufrivillig natlig vandladning ved både børn og voksne. 
aeon  Y-age Aoen - stress reduktion
Reducerer stress og inflammationstilstande i kroppen. Aoen giver øget energi, forbedrer organfunktionerne samt har anti-aging effekt. Virker forstærkende på alle øvrige plastre og kan derfor med fordel anvendes kombineret.
yage Y-age Glutathion - kraftig antioxidant
Øger antioxidant niveauet mere end 300% på få dage. Et øget niveau af glutation øger automatisk alle andre antioxidanter i kroppen. Antioxidanter hæmmer kroppens aldringsproces. Styrker immunforsvaret, forbedrer kroppens almene tilstand og fjerner tungmetaller i kroppen.
carn Y-age Carnosine - cellefornyelse
Forbedrer din sundhed - Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker - Hæmmer ophobning af mælkesyrer. Carnosin plastre igangsætter produktionen af Carnosin i kroppen. Carnosin er et stof der findes naturligt i kroppen. Det er med til at reparere vores celler og DNA. Det spiller derfor en vigtig rolle i vores gennerelle sundhed. Undersøgelser viser at det beskytter hjernen mod plaque som er årsagen til Alzheimers og Parkinson.